Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твСтроителният предприемач и проектантът Спас Митев (вдясно) и

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твСтроителният предприемач и проектантът Спас Митев (вдясно) и
Коментари Харесай

Строителен предприемач и програмист: Обвиниха ни в дребно хулиганство и тропаха на вратите на родителите ни посред нощ

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

Строителният предприемач и проектантът Спас Митев (вдясно) и IT специалистът Владислав Христов са били упрекнати за дребно безчинство по време на митингите, описаха самите те във вечерното шоу на Слави Трифонов по 7/8 тв. 

" Обиждали сме властта. Ние питаме: партията ГЕРБ властта ли е? В европейската харта написа, че правото на митинг на жителите не може да бъде нарушавано. Нашите политици желаят да нарушат нашите права ", стартира Спас Митев.

" Ние сме над 90 дни на улицата. На 29 септември госпожа Караянчева пристигна в моя град и ние я посрещнахме уместно с яйца и възгласи за оставка. Тя малко се уплаши и нашите инциденти започнаха. Скалъпиха си дребна схемичка. След една седмица ни споделят, че ни викат в полицията да си вземем акта за това събитие, което сме създали ", обясни  Христов.

" Идват да ни връчат призовките и в никакъв случай не уцелват моята врата, а постоянно уцелват вратата на майка ми и татко ми. И тропат. В 9 вечерта. Баща ми се е тормозил, че се е случило нещо с мен. За какво могат да го търсят служители на реда?! 

Викат ни, пишем показания, само че карат хора на митинга да пишат, че са възмутени от нашите прояви. Ние пишем, че яйца и домати е позволена форма на цивилен митинг. Те не могат да нарушават нашите права. Карат ни да се клеветим взаимно. Казват, че ще ни връчат актовете за дребно безчинство. Решихме да се предадем оковани като плебеи. За това се вързахме с вериги и ни пристигна концепцията да запушим пешеходната пътека. Да покажем, че не сме плебеи ", добави Митев. 

" Нанесли сме вреда за 50 лв. за разчистване на партия ГЕРБ. За тези 50 лв. се занимават с нас 10 дни. Това на нас жителите ни коства над 1000 лв.. ГЕРБ е взела партийна дотация милиони лв.. Да се харчат парите на хората е светотатство. Обвинението е за дребно безчинство и нарушение на публичния ред ", прецизираха двамата посетители в студиото.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР